Skapa demo-organisation

 
Varmt välkommen att skapa en ny och komplett demo-organisation så att du med egna ögon kan se vilken behändig lösning Styrelsemöte.se är för att hantera mötesmaterial i läsplatta och via webb, åt styrelser och nämnder mfl!  
 
 
OBS! Den här funktionen använder du inte om du endast behöver ett nytt lösenord till en existerande användare, klicka då istället här.
 
Om du istället behöver behöver en ny användare till en redan skapad organisation, kontakta mötessekreteraren i organisationen som är den som kan lägga till användare.
 
 
 
 
De enkla stegen för att skapa en helt ny demo-organisation:  
 
 
Bilden visar hur man går till väga för att använda ett demo-konto  
 
 
Ange din e-post-adress (som också blir ditt användarnamn): *
 
 
Namn: *
 
 
Telefonnummer: *
 
 
Ange till vilket företag/organisation e.dyl. du utvärderar vår tjänst: *
 
 
Skapa ny demo-organisation  
 
    
 
Din internetadress (IP-nummer) loggas av oss av säkerhetsskäl.
 

En demo-organisationen gäller normalt i 2 månader och för max 8 mötesdeltagare (hör av dig om du önskar fler än så eller längre tid).

  1. Du kommer att få ett speciellt e-post-meddelande med en länk i som gör att du kan skapa ett lösenord (om du är ny användare här).
  2. Vår gratis-app för iPad hämtar du på vanligt sätt i Apples App Store (Affär/Butik) genom att söka efter Styrelsemöte.se. När appen har startat kan du mata in användarnamn (dvs e-post-adress) och lösenordet du skapade. (För info om apparna till Android och Windows 8, kontakta support@styrelsemote.se samt se våra hjälpsidor.)
  3. Ditt användarnamn kommer att i demon fungera både för rollen som mötessekreterare (att via www.styrelsemote.se kunna förbereda möten och skicka ut dokument) och som mötesdeltagare (att nå utskickade möten och dokument från läsplatta eller webb).

Tjänsten är enkel och intuitiv att förstå och det finns också hjälpsidor som nås uppe till höger på de flesta webbsidorna. Både deltagar- och sekreterarwebben visar även några enkla animationer för vägledning inledningsvis.

 
 
 

 
I och med att du klickar OK ovan accepterar du även att informationen om dig lagras i  
tjänsten (detta relaterar till personuppgiftslagen, PuL) samt att Styrelsemöte.se
kan komma att kontakta dig. Vår tjänst driftas i Sverige.  
Information om cookies och PUL.  
 
 
*) betyder obligatoriskt fält